Eli paino aamulla 59,6!

Eilen laitoin pitkästä aikaa sellaisen paidan päälle jota en ole pitänyt piiiitkään aikaan, jenkkakahvojen takia. Vaan kuinka ollakaan, kahvat ovat pienentyneet selvästi, joten nyt on taas vähän enemmän valinnanvaraa työvaatteiden suhteen! Paita näytti tosi kivalta ja kun yhden työkaverin kanssa tuli puhetta painosta, se sanoi etten voi painaa enempää kuin 55 kg! Mikä kohteliaisuus!

Olin pitkään töissä ja aika pienillä kaloreilla. Kaupan kautta kotiin vasta kahdeksan maissa ja yleensä tuossa kohtaa on valmis syömään jääkaapista ovetkin - vaan kuinka kävikään: siivosin koko talon (imuroin, pyyhin lattiat) testailin vähän uusia meikkejä, kuivaharjasin ihon (selluliitin selätystä), kävin suihkussa, pesin koneellisen pyykkiä ja sitten vasta otin iltapalaksi leivän + yhden biscotin.

Ilta oli siis enemmän kuin onnistunut ja aamulla oli kyllä hyvä mieli tuosta laskusuhdanteesta! Mulla on toiveena ja tavoitteena että ensi viikolla olisin sitten 58 alkavassa lukemassa!

Edit: illan lenkkeily vähän hyytyi ennen puoliväliä kun polvi mokoma vähän vihoitteli -> väänsin n. 6 km tehokävellen eli vatsa kohti selkärankaa, takamus tiukkana ja pitkällä askeleella. Joo, näyttää vähän koomiselta mutta sain sykkeen pidettyä tasaisena 140-150 välillä koko ajan. Eli rasvaa paloi taas mittarin mukaan 45% 555 kilokalorista eli n. 250 kcal. Mulla on tämän blogin lisäksi melko tarkka excel-taulukko mihin kirjaan liikunnat, syömiset, päivittäisen arvioidun kalorivajeen jne. Mullahan ei ole mitään kovin tiukkaa kalorirajoitusta, syön kuitenkin koko ajan kulutustani vähemmän. Nyt sitten laskin näiden parin viikon ajalta kokonaiskalorivajeen ja sain melkein 12000. Kun muistetaan että laihtuakseen kilon, pitää kuluttaa se 7000 kcal, päästäänkin lähes tasan mun nykytilanteeseen, vaa'an mukaan aamulla 1,5 kg ja kalorivajeen perusteella n. 1,7 kg! Tämähän siis näyttäisi pitävän jopa paikkansa!