Aamupaino 60,2. Epäilen että vaakani teki sen tahallaan, koska tiesi miten innokkaasti odotan pääsyä sinne 5X sarjaan...

Eilen illalla söin vähän reilummin, lautasellinen jauhelihakaalikeittoa, pari nektariinia ja 50 g suklaata. Makean syöminen näkyi siinä että aloin torkkumaan sohvalla jo joskus klo 20 maissa.

Yöllä sitten kun heräsin ja siirryin kunnolla nukkumaan, oli morkkis olo. Siis tuosta "mässäilystä". Taas yksi kohta lisää mun listaani "miksi suhteeni ruokaan on epänormaali". Tuosta mun pitäisi päästä just eroon: pienikin lankeemus saa heti mielen mustaksi -> tekee mieli lyödä hanskat tiskiin. No, ei nyt ihan, mutta ei se aamu nyt kauhean hilpeä ollut kun tottakai syytin tuota eilistä kohtausta siitä ettei paino ollut alle kuudenkympin...Tsk-tsk-tsk.

Tänään ajattelin kokeilla kevyttä lenkkiä, siis enimmäkseen reipasta kävelyä ja kevyttä hölkkää. Reisien sisäpinnoissa on pienenpientä rupea siitä maanantain raastejuoksusta, mutta eiköhän ne tuosta asetu. Oli kyllä viimeinen kerta kun juoksen tahallani sateessa...

Edit: 1800335.jpg Proteiinit

Tänään huomasin taas kunnollisen aamupalan merkityksen allekirjoittaneen päivälle: aamupalalla söin reilun desin raejuustoa ja nälkä pysyi paljon paremmin hallussa iltapäivään asti, jolloin vasta söin myöhäisen lounaan.  En ole mitenkään erityisen vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, mutten käytä perunaa, pastaa enkä riisiä makusyistä (+ tiedän niiden turvottavan).