Tänään tuli kolme viikkoa täyteen tätä uutta elämää. Vaaka näytti tasan 59 eli 2,1 kiloa on tultu alaspäin - puoli kiloa vielä, niin BMI on pienentynyt yhdellä.

Eilen oli ekaa kertaa illalla mässyfiilis - teki mieli syödä "jotakin" ja en pystynyt keskittymään yhtään  "hoikkana on kivempi olla" -ajatuksiin millä yleensä suggestoin itseni takaisin kuriin ja järjestykseen.  Syykin oli sitten ihan silmillä nähtävissä ruokapäiväkirjasta - proteiinit jääneet turhan vähiin viimepäivien aikana. Kävin iltapäivällä sen 8-9 km lenkin mikä paransi vähän eilistä fiilistä mutta silti olo oli jotenkin tukkoinen ja lässähtänyt koko päivän. Aamulla astuin silmät kiinni vaa'alle sillä fiilis ei todellakaan ollut hoikka ja timmi - ihmettelen edelleenkin tuota laskua. Erinomainen saavutus oli kuitenkin että en mässäillyt kaappiin Miestä varten hankituilla karkeilla & suolakekseillä - söin ainoastaan oman vähäsokerisen välipalapatukan, leivän, vähän kaalikeittoa ja siinä se olikin. Huonoa tietysti että söin näitä klo 22 jälkeen illalla, eli täyyysin turhaa.

Siivosin eilen koko huushollin (imurointi + lattioiden pesu), pesin pyykkiä & hiukset, laulatin epilaattoria (kainalot vaativat vähän kivunsietokykyä!) kuorin ihon, laitoin muutaman desin erilaisia vartalo-, käsi-, jalka-  ja kasvovoiteita joten nyt on koti ja Lady valmiina Miehen kotiintuloon :-)

Tässä on vaan nyt vaarana se että suunnittelen turhan tarkasti etukäteen miehen täydellisen yllättyneet "ooh - näytät uskomattoman hoikalta ja hyvältä" repliikit ja sitten kun sieltä tuleekin se perinteinen "onpa väsynyt olo, kiva päästä kotiin, onko jotakin syötävää" niin olen ihan myrkynsyönyt :-D Näin on nimittäin käynyt "pari kertaa" aiemmin. Pitäis varmaan joskus lähettää sille etukäteen ne vuorosanat ;-)

Tuossa viime viikolla listasin kaikkia hyviä juttuja mitä olen saanut aikaan, yksi jäi listalta: television katselu on vähentynyt radikaalisti! Nyt katson tarjonnasta riippuen ehkä 2-3 tuntia viikossa (+ satunnaiset leffat) Vielä kun saisin vähennettyä netissä roikkumista niin hyvä olisi! Siinä siis tavoitetta seuraaville viikoille!

Neljänteen viikkoon siis aurinkoisissa tunnelmissa!