Kävin sitten eilen 75 min lenkillä ja päivän kalorit jäivät maks. 500. Aamulla vaaka näytti 60,7 joten suunta on alaspäin. Pitkästä aikaa mittasin myös rasvaprosentin, mikä oli 22,7 :-(. On ollut 17,X joskus laiheliiniaikoina, joten ei hyvä. Toisaalta, on se kyllä ollut 25,X tämän vuoden puolella joten tilanne voisi olla huonompikin.

Mun kohdalla se laihtuminen pitää ensin "miettiä" ja olen huomannut että mulle mielikuvaharjoittelu on hyvä motivaation tuoja ja ylläpitäjä. Mietin vaatteiden ostoa/sovittamista, ystävien ja sukulaisten reaktiota "sä olet laihtunut" jne. ja kummasti sitä jaksoi. Tarkoitus olisi käydä tuo 8-9km lenkki n. joka toinen päivä mikäli hyvältä tuntuu. Se tarkoittaisi n. 1500-2000 kcal edestä liikuntaa joka viikko. Siihen yhdistettynä 500-1000 kcal päivittäinen kalorivaje (arvioin peruskulutukseksi n. 1500 koska olen melko lyhyt) niin johan pitäisi kilojen karista.

Palmurannalla paistaa aurinko - tiedän että pystyn tähän!!!

Edit:

Auringon edestä meni pilvi kun muistelin pahinta BED-aikaani: iltaisin söin karkkia niin kauan että nukahdin luultavasti osittain verensokerin heittelyjen ansiosta. Kun yritin tervehtyä, aloitin pyrkimällä ateriarytmiin: aamupala, välipala, lounas, välipala, päivällinen jne. Muistan miten katselin kellon matelevia minuutteja odottaen koska saisin syödä seuraavan kerran. Brrrhhh. Vaikka ahminta on hyvin satunnaista, tulee edelleenkin huono henkinen olo (fyysisen lisäksi) jos syön liikaa "sekalaista" ruokaa, etenkin makeaa. Täytyy ajatella positiivisesti ja ottaa nyt rauhallisesti, tiedän että laihdun kunhan jaksan olla kärsivällinen enkä luovuta edessä varmasti olevien jumitusten/painonnousujen myötä.

Odotan aikaa kun katson peiliin ja taas pidän näkemästäni.

Edit2:

Kävin kevyellä lenkillä vaikka ajattelin pitäväni lepopäivän. Enemmänkin stressinpoiston tähden, kuin liikkumisen takia.  Jälkeenpäin olo on hyvä ja kevyt. Mietin kävellessä miten pitäisi pystyä muuttamaan ajattelutapaa: ensinnäkin ajatella itseään hoikkana - "minulle riittää pieni annos" jne. ja toisekseen ajatella asioista  positiivisesti: "minussa on monta hyvää puolta, joita laihtuminen korostaa". 

Syömäni kalorit ovat olleet viime päivinä 600-800/pvä. Näiden lisäksi olen liikkunut viime päivien aikana yhteensä n. 1200+ kcal. Tuohon päälle kun lasketaan peruskulutus niin kalorivajetta on kyllä tullut. Uskomatonta ajatella että vielä kuukausi sitten saatoin syödä yhdellä  "aterialla" (= hampurilaisateria) 1000+ kcal. Ei mikään ihme että paidat kiristävät...